"E(uro)scape Room" yeni projemiz..

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yeni bir eTwinning projemize daha başladık. Füsun Güzelordu öğretmenimizin danışmanlığında 22 öğrencimiz Yunanistan (2), Fransa, İtalya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Romanya, Ispanya, Portekiz ve Almanya'daki okullardan katılan öğrenci ve öğretmenlerle "E(uro)scape Room" "Kaçış Odası" isimli projeyi yürütecekler.

Bu projede okullar arasındaki işbirliği ile ülkeler birbirleri hakkında bilgi alışverişinde bulunacaklardır. "Kaçış Odası" projesinin ortak amacı, kültürleri tanımak ve tanıtmaktır. Bu projede öğrenciler, akranlarıyla iletişim kuracaklar, dijital web araçları kullanacaklar, sosyal becerilerini ve yabancı dillerini geliştirecekler, etkinliklerlerde aktif rol alacaklardır. Tahmini proje süresi dokuz aydır. Sosyal medya araçlarının iletişim için aktif olarak kullanılması planlanmaktadır. Projede çalışacak öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar ve keyifli çalışmalar diliyoruz.

05.11.2023 157